Publicat de: Paul Florea | mai 15, 2009

Lidership in Smurd Romania

Smurd Romania este organizatia ce lucreaza pentru pacient. Apropierea mea catre Smurd a venit din momentul in care varul meu lucreaza ca paramedic.

Nu este o meserie usoara si unde mai pui este foarte riscanta. Aceste lucruri ma fac pe mine sa cred ca nu oricine poate lucra in Smurd si cum ar fi preferabil sa fie mai in toate companiile din Romania, alegerea angajatiilor ar trebui sa se faca dupa talentele si competentele lor personale si profesionale, dupa o prealabila testare sa se vada aceste calitati(in Smurd acest lucru se face).

In viziunea mea angajatul Smurd il definesc dupa cateva criterii :

– pasine pentru ceea ce face;

– orientare catre pacient  cu abilitati bune de comunicare;

– integru, analitic si cu simt civic dezvoltat;

– cu o conditie fizica buna si cu un simt al umorului dezvoltat.

In final va prezint o discutie despre lidership cu Raed Arafat, fondatorul Smurd Romania, din care cu siguranta aveti de invatat.

Un aspect din interviu mi-a atras atentia, si anume, intrebat fiind care este cel mai important lucru pe care la invatat de la oamenii cu care lucreaza, fondatorul Smurd a raspuns PERSEVERENTA, fiind acea calitate a unui om de a se tine de telul pe care si l-a propus, iar in momentul in care intampina greutati, sa gaseasca solutii pentru rezolvarea acestora pentru a putea in continuare sa-si atinga telul propus.

Aici poti vedea interviu pe YouTube :


Răspunsuri

  1. buna. as dori niste informatii despre cum as putea deveni sofer pe o salvare smurd in mod voluntar. vreau doar sa ajut fara nici un fel de pretentii materiale! am o mica afacere care nu imi ia decat 2 zile pe saptamana,asta in w-end si in restul zilelor as putea activa, repet, IN MOD VOLUNTAR! locuiesc la 25 de km de zalau si 40 de satu mare deci as putea fi de folos la oricare din statiile smurd existente in aceste orase. mentionez faptul ca sunt sofer profesionist cu o vechime de peste 12 ani si peste 1 milion jumate de km parcursi fara nici un eveniment rutier. in cazul in care credeti ca as putea fi de folos nu ezitati sa ma contactati! e-mail the_hun_25@yahoo.com P.S. am incercat sa gasesc modalitati de contact a statiilor smurd din zalau si satu mare cat si a resurselor umane din tg mures dar fara succes. as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta… Multumesc anticipat!

    • Ma bucur sa aud ca mai exista oameni cu un simt civic bine dezvoltat. Bravo tie.
      Voi vorbi cu varul meu si sper sa reusesc sa fac rost de un nr. de telefon de la Smurd Tg. Mures, pe care ti-l voi trimite pe e-mail.

  2. merci mult pt ajutor…apreciez!


Lasă un comentariu

Categorii